2010-06-16 14:27:12• hírek • (X)

Újítsa fel otthonát a Caparol segítségével!

Otthonát újítaná fel, vagy házat épít? Minőségi, hosszan tartó termékekre vágyik, de nem tudja kihez forduljon?  Nemrég új minőségi  festékcsaláddal bővült a Terrahaus Kft. kínálata: az ausztriai Röfix festékek mellett, Szatmárnémetiben is piacra kerültek a  német  Caparol festékcsalád, melynek széles választékával várják az érdeklődőket.

Az évek során a  Caparol, az építőipari por alakú ásványi festékanyagok gyártója vezető a festékek németországi piacán. A Caparol név évtizedek óta egyet jelent a csúcsminőséggel és az innovatív gyártmányfejlesztéssel. A nyersanyag szigorú beérkeztetési ellenőrzése gondoskodik arról, hogy csak a legkiválóbb anyagokat használja fel. Különböző gyártóüzemei a legkorszerűbb műszaki berendezésekkel vannak felszerelve.

Attraktív, emocionális, egyedülálló - így jellemezhetjük legtöbb, speciális Caparol beltéri és kültéri diszperziós festékeket. Ez az új technika mind külső, mind belső felületen lenyűgöző, sokoldalú kialakítási lehetőséget kínál. A strukturált felületek és a fénytörés eredményeként keletkező érdekes hatás beltéri felhasználás során is intenzíven érvényesül, és jellegüknél fogva természetes eleganciát kölcsönöznek a kezelt felületnek.

A Caparol festékcsalád által számos lehetőség kínálkozik kreatív terek kialakítására. A festékek alkalmas mind közterületeken - kiállítótermek, bevásárló központok, sportcsarnokok - valamint a magán élettérben - mind nappali, dolgozószoba, konyha, étkező vagy gyerekszobában - való dekoratív felhasználására.

A színcsaládtól, a feldolgozási technikától és az alapfelülettől függően számos kialakítási lehetőség kínálkozik. Az erős, határozott színekkel sugárzó dinamikát adhatunk a felületeknek, az enyhébb, visszafogott pasztell árnyalatok viszont tágabb térben kiválóak.



A Röfix mellett a Caparol festékcsaláddal várja vásárlóit a Terrahaus Kft.


A kíváló minőségű falfestékek közül Terrahaus Kft.-ből többek között beszerezhető az új FungiStop-W speciális festék gomba- és baktériumölő hatással, mely különösen alkalmas penészes beltéri falfelületekre és megelőzésként nedves ipari helyiségekben, mint sörfőzde, vágóhíd, tejgazdaság, kórház, szaniter helyiségek és lakószobák.A termék súrolásálló, vízzel hígítható, színezhető és szagtalan, diffúzióképes, gomba- és baktériumölő hatású, könnyen feldolgozható, kiválóan tisztítható és ellenáll a fertőtlenítőszereknek.

Ezenkívül a speciálisan kifejlesztett termékek új és felújító bevonatokként kíválóak épületek homlokzatfestéséhez. Különösen alkalmas a műemlékvédelem területén tradicionálisan elkészített homlokzati bevonatként.

A minőségi  termékcsalád  széles kínálatából ezentúl Szatmárnémetiben is beszerezhetnek az újítani, építkezni vágyók. Válasszon a speciálisan kifejlesztett termékcsalád több száz színárnyalata közül, hogy megvalósíthassa álmait, vágyait.



Válassza a Caparol minőségi homlokzatfestékeit




Kedvére választhat a többszáz árnyalat és dekorációs festékek közül



FungiStop - W - penészgátló, színezhető festék



Újdonság a Dalmatina hőszigeteléshez használatos  polisztirol lapok



Minőségi habarcs homlokzati hőszigetelőlapok ragasztására


 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: